SAMSUN / TEKKEKÖY - Tıbbi Cihaz Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuzda "Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız" temalı kermes düzenlenmiştir. Yoğun katılımın olduğu kermesimizde öğrenci ve velilerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Ülkemiz ve bölgemiz sanayisinin güncel teknoloji ve yenilikçi ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikli personel ihtiyacını karşılamayı amaçlayan projenin tanıtım sunumu Proje Koordinatörü OMÜ Elektrik- Elektronik Mühendisliği Programı Arş.Gör.Seçil GENÇ tarafından yapıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğrencilerimizin hazırladığı program ile birlikte okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrenciler arası satranç turnuvası düzenledi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Dostluk Maçı düzenledi.

Ekm

Mediya Tıbbi Cihazlar okulumuza ziyaret bulundu.

Ekm

Tübitak projeleri ve teknofest yarışmaları bilgilendirme seminerine katıldık.

Ekm

Canik 55 firması ile ustalık telafi öğrencileri sınav toplantısı yapıldı.

Ekm

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ali SEZEK tarafından okul idarecilerine değişen mevzuat ve yönetmeliklere ilişkin bilgi verildi.

Ekm

Okulumuz tarafından hazırlanan "Ahilik Kültürü Haftası" programı İlçe Şube Müdürlerimiz  Alper YILDIZ, Ümit ASLAN ve ilçemiz Okul Müdürlerimizin katılımıyla gerçekleşitirilmiştir.

Ekm

Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından okulumuz 9.sınıf öğrencilerine yönelik seminer verildi.

Siber suç, bir bilişim sistemlerine izinsiz olarak hukuka aykırı bir şekilde girilmesi, verileri şifreleme, ele geçirme, yerini değiştirme, sistemlerin erişiminin engelleme gibi siber suç teşkil eden durumun elektronik ortamda gerçekleştirilmesi ile ortaya çıkmaktadır. Basit gibi görülebilir fakat başkasına ait bir sosyal medya hesabına veya e-posta adresine bilgisi ve rızası dışında erişim yapmak suçtur.  Siber suçun, fiziksel olarak işlenen tehdit, şantaj, hakaret gibi suçlardan hiçbir  farkı yoktur.